Beachvilla Julianadorp

Oppervlakte: 271m2

Deze woning hebben we geheel onder handen mogen nemen. Opdracht was om een ruimtelijke, maar intieme en beleving te geven aan de woning. Een creatief totaalontwerp lag aan de grondslag met een moodboard van aardetinten, natuurlijke materialen en luxe details. Na een aantal slimme ingrepen in de plattegrond is de keuken vanuit een achterkamer naar het woongedeelte gehaald. Hierdoor is op de nieuwe plek een ware droomkeuken ontstaan met een waanzinnig kookeiland. Het splitlevel tussen de woonkamer en keuken maakt het tot een bijzondere ruimte. Deze wordt verbonden door de organische schouw afgewerkt met een Metallico gold afwerking. De schouw wordt omarmt door een brede trap met subtiele wandverlichting en heeft op beide verdiepingen een palletkachel met écht haardvuur. De balken zijn omtimmert met oud hout om een karakteristieke en fraaie uitstraling te creëren. 

De drie badkamers tellende villa hebben tijdloos sanitair in RVS met naadloze, zachte wanden in microcement en groot formaat tegels. De maatwerk wastafel in Amazonesteen loopt door in de douche en zorgt voor een spannende verbinding. De hoofdslaapkamer is als wakker worden in een luxe 5-sterren hotel, met prachtige details in hout, zoals de handgemaakte bedrand en het headboard met eiken latten. Het zijdezachte bedlinnen knispert bij aanraking. De gordijnen op maat zijn als een warme, knusse deken. Al kleuren dragen bij aan een ontspannen en verfijnde uitstraling. Aansluitend op de slaapkamer een ruime inloopkast op maat met een visagieplek als kers op de taart.  

Buiten de esthetische eigenschappen, is de woning voorzien van een nieuwe meterkast, verwarmingsinstallatie en waterontharder. Alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming en de gevelkozijnen van dubbel glas. Turn-key opgeleverd en duurzaamheid van binnen en buiten.