’t Klooster interieurmakers is in 1995 opgericht door Hans & Ingrid van Diepen. Het voormalige nonnenklooster in Bovenkarspel is door de jaren heen stijlvol ingericht en ontwikkelde zich tot een inspirerend woonconcept. De inspirerende stijlkamers van ’t Klooster zijn het decor van creativiteit en vakmanschap. Met gevoel voor kleur en detail worden er vanuit deze basis handvatten aangereikt om een smaakvol en eigentijds interieur te creëren. Ingrid vertelt: “We streven naar een bepaalde rust en geborgenheid in onze ontwerpen. Een optimale balans zonder overbodige elementen, waarin opdrachtgevers kunnen genieten van een comfortabel en hoogwaardig interieur. Maar vooral met een persoonlijke twist.”

Deze creatieve genen zijn doorgegeven aan zoon Mathijs van Diepen. Na zijn studies bouwkunde en interieurarchitectuur heeft Mathijs voor diverse internationale architectenbureau’s gewerkt aan de meest luxe en complexe projecten. Zijn talent ontplooide zich en werkzaam voor DZAP (tegenwoordig Cushman&Wakefield) werd zijn gevoel voor ruimtelijkheid en het technisch uitwerken van hoogwaardige kantoorpanden ontwikkelt. Hierna volgde een droomtransfer naar topontwerper Osiris Hertman in Haarlem waaronder Mathijs de fijne kneepjes van het high end designvak leerde kennen. Het ondernemen zat er echter van jongs af aan en na een leerzame periode van 4 jaar besloot Mathijs om zijn talenten en ideeën volledig aan het Klooster DNA toe te wijden.

Door de jaren heen hebben Hans, Ingrid en Mathijs een concept ontwikkelt van advies en ontwerp, tot realisatie en styling. Een krachtige samenwerking die elkaar versterkt op alle creatieve vlakken. Dit doen zij verre van alleen. Met het team van interieuradviseurs, meubelmakers, schilders, installateurs en een uitgebreid netwerk van leveranciers heeft ’t Klooster het talent en de expertise in handen om ieder project creatief in te vullen. Door de korte lijnen binnen het team en de nauwe samenwerking met geselecteerde vakmensen wordt er volledige ontzorging aangeboden van ontwerp tot aan levering en installatie. 

'De wereld op een duurzame manier een stukje mooier maken en mensen laten genieten is de essentie van ons vak'

- Ingrid