Sinds 1995 vormen Hans & Ingrid van Diepen het hart van ’t Klooster interieurmakers. Het voormalige nonnenklooster in Bovenkarspel is omgetoverd tot een inspirerend woonconcept, met stijlkamers die uitblinken in creativiteit en vakmanschap. Met een verfijnd gevoel voor materiaal en detail bieden ze inspiratie voor een modern karakteristiek interieur, waar rust en geborgenheid centraal staan. Hierbij streven ze naar een optimale balans en comfort, zonder overbodige elementen. Zo kunnen opdrachtgevers genieten van comfort en luxe, met een unieke persoonlijke touch.

Mathijs van Diepen erfde zijn creatieve genen van zijn ouders. Na zijn studies bouwkunde en interieurarchitectuur heeft hij waardevolle ervaring opgedaan bij vooraanstaande internationale architectenbureaus, waaronder een periode van vier jaar bij de gerenommeerde ontwerper Osiris Hertman in Haarlem. Ondernemerschap stroomt echter door zijn aderen, en na deze periode besloot Mathijs zijn talenten en ideeën volledig te wijden aan het DNA van ’t Klooster.

Hans, Ingrid en Mathijs hebben samen een concept ontwikkeld dat advies, ontwerp, realisatie en styling omvat. Deze krachtige samenwerking versterkt elkaar op alle creatieve vlakken. Samen met een team van interieuradviseurs, meubelmakers, schilders, installateurs en een uitgebreid netwerk van leveranciers heeft ’t Klooster alle benodigde talenten en expertise in huis om ieder project van begin tot eind creatief te realiseren. Met korte communicatielijnen binnen het team en nauwe samenwerking met geselecteerde vakmensen bieden ze een complete ontzorging, van ontwerp tot levering en installatie.

'De wereld op een duurzame manier een stukje mooier maken en mensen laten genieten is de essentie van ons vak'

- Ingrid