De studio van het ’t Klooster behoort tot een selecte groep interieur designers die totaalprojecten ontwerpt en realiseert. Het team onder leiding van Hans & Mathijs van Diepen legt veel gevoel en passie in een project. “We gaan op zoek naar de kern van iemands wensen, om van daaruit een persoonlijk en verrassend geheel te ontwikkelen”, legt Mathijs uit. “We streven naar het perfecte plaatje dat verfijnde eenvoud en rust uitstraalt. Balans is de sleutel.” ’t Klooster ontwerpt interieurs voor woningen, kantoren, restaurants en vastgoedontwikkelaars. Maar denken ook graag mee buiten deze kaders, van kleine tot grote projecten.

design studio klooster
design studio klooster

Op maat gemaakt - Keukens & badkamers

Onze keuken-, badkamer- en meubelontwerpen staan in dienst van jouw wensen. Na de eerste besprekingen volgt er een verrassend ontwerp die volledig op maat wordt gemaakt. Met de hoogste eisen aan vorm en functie. Een balans van bijzondere materialen, hoogwaardige apparatuur en sanitair van kwalitatief topniveau. Maar bovenal een interpretatie van jouw persoonlijkheid en karakter.  

Na de eerste bespreking en het bepalen van de richting, gaan wij aan de slag met een persoonlijk ontwerp. Als deze naar wens is en de  gespecificeerde offerte akkoord wordt bevonden, bepalen we samen de planning. De ontwerpen worden vervolgens  in eigen werkplaats speciaal voor jou gebouwd. Levering en montage wordt gedaan door eigen mensen die goed bekend zijn met de opdracht en de bijkomende technische ‘ins and outs’. 

“Een bewuste keuze is geweest om gecertificeerde W&E installateurs in het team op te nemen, die zowel water als elektra onderdelen kunnen voorbereiden en afmonteren”, vertelt Hans. “Zo zijn we flexibel in de uitvoering en kunnen wij ook onder de motorkop een strak resultaat garanderen. Met deze aanpak tillen wij onze keuken en badkamer designs naar een optimaal niveau. Dit resulteert in een absolute meerwaarde voor jouw woning. Door onze manier van werken laten we design en realisatie versmelten onder één dak. ”


Lichtplan

Met een creatief lichtplan breng je de ultieme sfeer in jouw woning voor zowel gedurende de dag als ’s avonds. Onze interieurarchitect maakt op basis van de aanwezige of ontworpen indeling een creatieve mix tussen functionele werk- en sfeerverlichting. De geselecteerde armaturen lichten daardoor de gewenste zones en onderdelen aan, wat op zijn beurt jouw keuken, kantoor of kunstwerk nog meer tot leven brengt. In het bouwproces is het lichtplan veelal ondergeschoven en/of een onderschat onderdeel. Wees er daarom tijdig bij zodat de mogelijkheden en flexibiliteit optimaal zijn. Laat je adviseren door ons team met prachtige verlichting uit diverse collecties in het midden- tot hoogsegment. En ervaar ’the joys of light’.

‘t Kloosterteam werkt nauw samen met geselecteerde partners en leveranciers: