De studio van het ’t Klooster behoort tot een selecte groep interieur designers die totaalprojecten ontwerpt en realiseert. Het team onder leiding van Hans & Mathijs van Diepen legt veel gevoel en passie in een project. “We gaan op zoek naar de kern van iemands wensen, om van daaruit een persoonlijk en verrassend geheel te ontwikkelen”, legt Mathijs uit. We streven naar het perfecte plaatje dat verfijnde eenvoud en rust uitstraalt. Balans is de sleutel.” ’t Klooster ontwerpt interieurs voor woningen, kantoren, restaurants en vastgoedontwikkelaars. Maar denken ook graag mee buiten deze kaders, van kleine tot grote projecten.

design studio klooster
design studio klooster

Op maat gemaakt - Keukens & badkamers

Onze keuken-, badkamer- en meubelontwerpen staan in dienst van jouw wensen. Na de eerste besprekingen volgt er een verrassend ontwerp die volledig op maat wordt gemaakt. Met de hoogste eisen aan vorm en functie. Een balans van bijzondere materialen, hoogwaardige apparatuur en sanitair van kwalitatief topniveau. Maar bovenal een interpretatie van jouw persoonlijkheid en karakter.

Na de eerste bespreking en het bepalen van de richting, gaan wij aan de slag met een persoonlijk ontwerp. Als deze naar wens is en de  gespecificeerde offerte akkoord wordt bevonden, bepalen we samen de planning. De ontwerpen worden vervolgens  in eigen werkplaats speciaal voor jou gebouwd. Levering en montage wordt gedaan door eigen mensen die goed bekend zijn met de opdracht en de bijkomende technische ‘ins and outs’. “Een bewuste keuze was bijvoorbeeld om een installateur in het team op te nemen, die water en elektra kan voorbereiden en afmonteren“, vertelt Hans. Zo zijn we flexibel en kunnen we ook onder de motorkap een strak resultaat leveren. Met deze aanpak tillen wij onze keuken en badkamer designs naar een optimaal niveau. Dit resulteert in een absolute meerwaarde voor jouw woning. We laten design en realisatie versmelten.”

‘t Klooster interieurmakers werkt nauw samen met geselecteerde partners en leveranciers: