In onze boutique showroom van 600m2 kun je terecht voor pure wooninspiratie in diverse stylekamers. ’t Klooster heeft tot de herbestemming in 1990 gefunctioneerd als een echt nonnenklooster. De authentieke details van het pand uit deze tijd zijn behouden gebleven en vandaag de dag versterkt met stijlvolle en eigentijdse  interieurconcepten. ‘t Klooster weet als geen ander een interieur te creëren dat warmte en ingetogen luxe met een tijdloos karakter uitstraalt. Maar bovenal persoonlijk en functioneel. 

Van een kleuradvies tot de restyling van een complete woning. U kunt terecht bij onze getalenteerde adviseurs en interior designers. Met veel gevoel voor kleur, indeling en balans geven zij invulling aan iedere woonwens. Een vak dat ’t Klooster als geen ander verstaat.  De wereld een stukje mooier maken op een duurzame manier en mensen laten genieten is de essentie van ons vak.

Badkamer

Meesters in Kleur

Meesters op het gebied van kleur en verf. Het vertalen van persoonlijke woonwensen naar een perfecte balans is een vak. We luisteren, adviseren en ontwerpen. ’t Klooster werkt met zijn eigen collectie van high-end verven en wandafwerkingen. Met computer gestuurde  mengmachines, subtiel verborgen in de kelders van het pand kan alle verf direct vanuit voorraad geleverd worden.

 

Afhankelijk van de wensen bieden we de volgende diensten aan binnen een interieuradvies:

Vrijblijvend intakegesprek

  • Kleuradvies wanden, plafonds en vloeren
  • Bezoek op locatie
  • Inmeetservice voor raambekleding en maatwerk
  • Indelingsvoorstel met meubeladvies
  • Presentatie van materialen en kleuren
  • Styling met nieuwe (&bestaande) items
  • Service na (op)levering

Bij onze In-house ontwerpstudio onder leiding van Hans & Mathijs van Diepen  ben je aan het goede adres voor een totaal ontwerp van je interieur. Met een vast aanspreekpunt en persoonlijke begeleiding worden alle zorgen uit handen genomen van begin tot eind.

Meer informatie over onze Design studio

Ons advies is goud waard

’t Klooster werkt samen met gerenommeerde verf- en wand- & raambekleding merken als DG Paint, Klooster Paint, Alphenberg, Arte, Élitis, Designs of the Time, DWC, Fractions Shutters by Osiris Hertman, Creative Lab Amsterdam, Daisy James, Designers Guild, Moooi Wallcovering, Pierre Frey, Rebel Walls, Romo and many more.

Meer informatie over onze DESIGN STUDIO